AutiRoze Café Haarlem


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 17 januari 2024 tot en met 18 december 2024. De eerstvolgende keer is op 6 maart 2024 19.00


Mensen met autisme, of zij die denken dat ze het hebben, en degenen die meer willen weten, zijn van harte welkom. Geen luide muziek, iedereen wordt geaccepteerd zoals ze zijn. Als nieuwkomer vragen we of je een praatje wilt maken, of dat we je kunnen voorstellen aan iemand om samen te zitten. Sommige bezoekers genieten gewoon van de avond, anderen zitten apart te kletsen. Je mag ons altijd aanspreken als je iets wilt bespreken of vragen.

De drankjes zijn vriendelijk geprijsd in Het Badhuis, wat ook prettig is. Spellen kunnen worden gespeeld, en als je ideeën hebt voor de avond, laat het ons weten. Voel je vrij om ons aan te spreken als je meer wilt weten over autisme, ADHD, COC of hun activiteiten.

Praktische informatie
Waar
: Het Badhuis, Leidseplein 49, 2013 PW Haarlem
Tijd: van 19.00 tot 22.00 uur (laatste ronde 21.45 uur)
Entree: Gratis
Data in 2024:  17 januari, 21 februari, 6 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni, 17 juli, 16 oktober, 20 november en 18 december.
Let op: 6 maart is de eerste woensdag i.p.v  de derde.
Nog even dit: AutiRoze Café Haarlem is voor mensen die zelfstandig kunnen zijn. Soms is het nodig dat de eerste keer je begeleider even meekomt. Vaker is niet de bedoeling.

Het Badhuis
Het café bevindt zich in Het Badhuis, gelegen in het midden van Het Leidseplein in Haarlem, Het Badhuis is een karakteristiek oud pand. Je komt aan de zijkant binnen. Er is een gezellige ruimte met bar. Er is groen om heen, dus je zit wat beschut. Omdat het midden tussen de huizen op een plein staat is er met de buurtbewoners afgesproken, dat iedereen om 22.00 uur de deur uit is en rustig naar huis gaat.

Bereikbaarheid: Het Badhuis is 18 minuten lopen vanaf Station Haarlem. Er gaan bussen vanaf het station: Busstation Station, Haarlem (Connexxion R-NET 346 , 50, R-NET 340 en R-NET 356)

Toegankelijkheid: Het badhuis is op de begane grond, toegankelijk voor mindervaliden en er is een aangepast toilet.

Meer info? Je kunt een mail sturen naar autirozehaarlem@gmail.com

Website