Café OokZo!


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 13 januari 2024 tot en met 14 december 2024. De eerstvolgende keer is op 9 maart 2024 15.00


Beste mensen,
In verband met carnaval zal onze soos café OokZo! op zaterdag 10 februari NIET doorgaan. Onze eerstvolgende soos wordt gehouden op zaterdag 9 maart!

Mochten jullie carnaval gaan vieren dan wensen wij jullie veel plezier!

Heb je vragen? Mail dan naar Danny of Peter: dadeen1973@gmail.competer@cocnoordoostbrabant.nl.


Behoor jij tot de LHBTIQ+ gemeenschap en heb je een beperking? Op zoek naar een ontmoetingsplek van gelijkgestemden?

Dan kun je terecht bij Café OokZo! om andere mensen te ontmoeten, om te praten, te dansen en andere leuke activiteiten te doen.

Café OokZo! is een werkgroep van het COC Noordoost Brabant en is bedoeld voor lhbti+ mensen met een verstandelijke beperking. Het is de bedoeling om de bezoekers een fijne en veilige omgeving te bieden.

Op de tweede zaterdag van iedere maand (15:00 – 19:00 uur) wordt deze gezelligheidssoos gehouden. In 2003 is deze soos gestart en we hebben bij diverse locaties in de stad een onderkomen gevonden.

Café Station Zuid ligt in Den Bosch Zuid net buiten het centrum. Door de bus te nemen op het Centraal Station Den Bosch, lijn 1 of 156 en uit te stappen bij bushalte Vondelstraat, ben je binnen 2 minuten lopen in de Erasmusstraat. Danny verwelkomt jullie bij bushalte Vondelstraat.

Na de soos kun je bij de bushalte in de Erasmusstraat lijn 1 of 156 nemen die naar het Centraal Station gaat.
 

Facebook  Website