Contactavond Transgenders Hoorn


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 17 januari 2024 tot en met 18 december 2024. De eerstvolgende keer is op 20 maart 2024 20.00

  • Locatie: Hoorn | Wout's Beer House
  • Categorieën: , , , ,
  • Toekomstige data:

Transgenders Hoorn organiseert elke 3e woensdag van de maand gezelligheidsbijeenkomsten voor travestieten en/of crossdressers, transgenderisten, transseksuelen, alle overige LHBT’ers en belangstellenden, om de acceptatie en de emancipatie van de doelgroep te bevorderen. Op onze avonden ben je welkom in de kleding of “outfit” die jij vindt dat bij je past. Wij stellen het echter wel op prijs dat men in nette kleding aanwezig is.

Helaas hebben wij geen gelegenheid om te kunnen omkleden of je eigen op te maken. Dit komt omdat we in een openbare gelegenheid zitten die hier niet op is ingericht.

Plaats van samenkomst: Wout’s Beerhouse (voorheen De Oude Stadskroeg) aan het Kerkplein 33 in Hoorn. Parkeren wordt helaas al moeilijker in Hoorn maar in de avonduren mag je gratis parkeren op die plaatsen waar een parkeerautomaat staat. Ga niet op plaatsen staan waar vergunningshouders hun plek hebben want daar wordt je wel bekeurd. Mocht dat eens niet lukken, dan kan men parkeren in parkeergarage ’t Jeudje” (navigatie adres Vollerswaal 61A, 1621 GD Hoorn). Het bevindt zich op nog geen vijf minuten lopen naar onze locatie.

De bijeenkomsten zijn op elke derde woensdag van de maand vanaf 20.00 uur (met uitzondering van de maand augustus).

Facebook