IJssel Dykes: sporten, wandelen, gezelligheid


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 4 januari 2024 tot en met 21 maart 2024. De eerstvolgende keer is op 7 maart 2024 19.45


Samen sporten, wandelen, maar bovenal ontspannen

De IJssel Dykes is een groep – lesbische vrouwen en andere mensen die qua genderidentiteit zich thuis voelen in deze groep – die op de donderdagavond samen sporten (voetbal, basketbal, volleybal, badminton). Het doel is door samen te sporten of te wandelen elkaar te ontmoeten en contact te maken. Voor COC-leden is het meedoen gratis; voor niet-COC-leden, die zeker ook van harte welkom zijn, zijn de kosten per avond € 3,00. Iedere sportavond wordt de training gegeven door een trainster vanuit de IJssel Dykes groep.

In de winterperiode is er maandelijks een mooie Winterwandeling op zaterdag of zondag. Tijdens de zomerperiode (schoolvakantie Regio Noord) is er een alternatief buitenprogramma waarvan het aanbod ieder jaar wordt vormgegeven. Na het sporten is er de gelegenheid om samen nog wat drinken op een locatie in de binnenstad van Deventer.

Tijdstip: donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur
Locatie: Sportzaal Duivengang/Windroos/, gymzaal ‘De Duivengang’ (ingang is in De Duivengang.

Lijkt het je leuk om samen met andere LHBTI-vrouwen te sporten of te wandelen kom dan een keer een avond meedoen of neem contact op met ijsseldykes@cocdeventer.nl.

Meer informatie