Jong&Out Eindhoven meeting


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 13 januari 2024 tot en met 14 december 2024. De eerstvolgende keer is op 9 maart 2024 13.00

  • Locatie: Eindhoven | Ontmoetingscafé Pand54
  • Categorieën: , , , ,
  • Toekomstige data:

Jong & Out: Je staat er niet alleen voor!

Jong&Out is de community voor iedere lesbische, homo, bi, transgender, non-binaire of intersekse (LHBT+) jongere tot en met 18 jaar. Tijdens de bijeenkomsten zie je dat je er niet alleen voor staat maar dat er heel veel meer jongeren zijn die LHBT+ zijn.

Jong & Out is opgezet door het COC samen met LHBT+ jongeren. Wij ondersteunen, faciliteren en begeleiden deze LHBT+ jongeren met het opzetten van Jong&Out activiteiten.

De Meetings
Elke maand wordt er een Jong & Out bijeenkomst georganiseerd! Tijdens de Jong&Out activiteiten zijn er altijd begeleiders aanwezig en wordt er geen alcohol geschonken. Het zijn bijeenkomsten waar gezelligheid voorop staat en waar je elkaar kunt leren kennen op een ontspannen manier, en in een veilige omgeving. Zo worden er regelmatig leuke activiteiten gehouden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd gewoon een beetje rondhangen.

Tijdens de Jong&Out activiteiten zijn er altijd begeleiders aanwezig en wordt er geen alcohol geschonken.

Instagram Facebook Website


In heel Nederland vinden er Jong&Out meetings plaats, dus ook bij jou in de buurt! Op een Jong&Out meeting doe je gezellige activiteiten waarbij je anderen leert kennen zoals: tafelvoetballen, spelletjes, pizza’s bakken of gamen. Je mag naar de meetings komen tot en met je 18e en het kost niks!

Wil je langskomen maar vind je het nog een beetje spannend? Maak je geen zorgen, de begeleiders zullen ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt. Als je het fijn vindt, kun je ook je ouders meenemen, zodat ze even kennis kunnen maken met het team.

Alle meetings worden geplaatst in het meeting overzicht in de app, neem een kijkje en meld je aan voor een meeting bij jou in de buurt!

Kijk voor meer informatie op www.jongenout.nl