Jong&Out Haaglanden


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 28 januari 2024 tot en met 29 december 2024. De eerstvolgende keer is op 31 maart 2024 13.00

  • Locatie: Den Haag | COC Haaglanden
  • Categorieën: , , , ,
  • Toekomstige data:

Jong&Out is dé ontmoetingsplek voor LHBTIQ+ jongeren en voor degene die hier nog over twijfelen! Ben jij tussen de 12 – 18 jaar en wil je graag andere jongeren ontmoeten en meegaan naar leuke activiteiten? Wij organiseren elke laatste zondag van de maand tussen 13:00 – 17:00 een leuke activiteit! Check dan voor de laatste updates ons Instagram account (@jongenouthaaglanden).

Tijdens zo’n activiteit kun je gezellig over alledaagse dingen praten, of juist je gevoelens en ervaringen met elkaar delen. Wat voor activiteiten worden er dan zoal georganiseerd? Dit hangt natuurlijk geheel af van jullie, want Jong&Out is voor en door jongeren. Maar om een voorbeeld te geven denk dan aan film kijken, creatieve middag, spelletjes doen en overige leuke dingen. Tijdens de Jong&Out meetings zijn er altijd deskundige begeleiders aanwezig. Er wordt geen alcohol geschonken en als je ouders per se mee willen, worden die in een andere ruimte ontvangen. Gelieve wel van te voren aangeven als je ouders mee willen komen, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Denk dan aan overige jongeren informeren, en aparte ruimte inrichten voor de ouders om ze in op te vangen.

Begeleiding
De begeleiders zijn tussen 20 en de 30 jaar en komen uit Den Haag en omstreken. En hebben net zoals jij zelf ervaring met uit de kast komen, of een coming out van dichtbij hebben meegemaakt. Zij vinden het leuk om samen met jou te bedenken en uit te voeren tijdens de maandelijkse meetings. De begeleiders worden zelf ook weer bijgestaan en begeleid door een coördinator. De coördinator is eindverantwoordelijke voor de Jong&Out organisatie.

Doe je mee?
Jong&Out is niet alleen vóór jongeren, maar vooral ook dóór jongeren! Door jou dus! Heb je een leuk idee? Wil je een keer wat organiseren? Laat dan vooral snel wat van je horen! Stuur dan een mailtje met daarin je naam en leeftijd naar: jongenout@cochaaglanden.nl

Als je naar één van de Jong&Out meetings wilt komen, meld je dan aan!

Meetings vinden plaats op iedere laatste zondag van de maand van 13:00 tot 16:00 uur.

Instagram Facebook Website


In heel Nederland vinden er Jong&Out meetings plaats, dus ook bij jou in de buurt! Op een Jong&Out meeting doe je gezellige activiteiten waarbij je anderen leert kennen zoals: tafelvoetballen, spelletjes, pizza’s bakken of gamen. Je mag naar de meetings komen tot en met je 18e en het kost niks!

Wil je langskomen maar vind je het nog een beetje spannend? Maak je geen zorgen, de begeleiders zullen ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt. Als je het fijn vindt, kun je ook je ouders meenemen, zodat ze even kennis kunnen maken met het team.

Alle meetings worden geplaatst in het meeting overzicht in de app, neem een kijkje en meld je aan voor een meeting bij jou in de buurt!

Kijk voor meer informatie op www.jongenout.nl