Roze wandelgroep


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 6 januari 2024 tot en met 7 december 2024. De eerstvolgende keer is op 6 april 2024 10.00

  • Categorieën: , ,
  • Toekomstige data:

De roze wandeling van maart 2024 vindt plaats op zaterdag 2 maart. Op het programma staat de  Trage Tocht Palmstad. Afstand 15,5 kilometer. Vanuit de Doornse buurtschap Palmstad maken we een langgerekte ronde die de Utrechtse Heuvelrug en het Kromme Rijngebied verbindt.

Openbaar vervoer van Utrecht CS:
09:39 Busstation CS, Jaarbeurszijde: Perron C4 – Syntus Utrecht U-Link Streekbus 50 richting Wageningen, uitstappen bushalte Stamerweg, Doorn. Aankomst om 10:20 uur.

Eigen vervoer:
Parkeerterrein bij Restaurant Reyck of bij drukte in een van de straten tegenover de Provincialeweg (Oude Rijksstraatweg, Palmweg)

Als je meewandelt, dan graag aanmelden op e-mailadres rozewandelgroepcoc@gmail.com of telefonisch bij Hans (06-41454804) of Nanko (06-12145115).


Maandelijks wordt er door een groep – senior – mannen op de eerste zaterdag van de maand gewandeld. De wandeling is zo’n 12-15 km en in de regel ligt het wandeltraject binnen een straal van 50 km rond de stad Utrecht. Maar de groep is wel  eens verder gegaan naar bijvoorbeeld Tilburg, Apeldoorn, Elburg en de Amsterdamse Waterleidingduinen geweest. De wandelingen mogen zich verheugen in een groeiend aantal deelnemers. Het gemiddelde aantal deelnemers is 10-12 met uitschieters van 20. Het is een gezellige groep die steeds uitkijkt naar de volgende wandeling. Er wordt heel wat afgepraat.

Opvallend is wel dat het in de regel allemaal mannen zijn. Heel af en toe wandelt er een vrouw mee, die het zo’n dag heel gezellig vindt, maar die uiteindelijk toch ook graag andere vrouwen zou willen spreken. We willen benadrukken dat vrouwen van harte welkom zijn; we zijn geen specifieke mannengroep. Het is gewoon zo gegroeid.

Voor meer informatie, vragen of interesse, mail naar: rozewandelgroepcoc@gmail.com50plus is de organisator, maar eenieder is welkom om mee te lopen met deze leuke wandelingen!

N.B. Het komt wel eens voor dat iemand na opgave niet komt opdagen. Dit betekent voor de groep nodeloos wachten. Als je na opgave besluit om toch niet mee te wandelen of als je (ernstig) te laat dreigt te komen, meld je dan alstublieft telefonisch af!

Website