RozeKoffieClub


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 7 januari 2024 tot en met 7 juli 2024. De eerstvolgende keer is op 7 april 2024 14.00

  • Locatie: Tilburg | Kims Kroeg
  • Categorieën: , ,
  • Toekomstige data:

De RozeKoffieClub komt elke eerste zondag van de maand bijeen voor een praatje en een kop koffie, om ideeën uit te wisselen en/of initiatieven te ontplooien.

De RozeKoffieClub wil ‘Roze 50-plussers’ in Tilburg, Breda en omgeving weer samen brengen. Te veel Roze 50-plussers zijn na hun jonge jaren vrienden en kennissen uit het oog verloren. Sociale contacten zijn op de achtergrond geraakt of zelfs helemaal verdwenen.

Het COC wil deze groep (weer) met elkaar, maar zeker ook met anderen, in contact brengen. Ook wordt gestreefd naar de organisatie van meer activiteiten voor homomannen en lesbiennes van 50+. De RozeKoffieClub kan ook daaraan een bijdrage leveren.

De bijeenkomsten vinden plaats in Kims Kroeg aan het Piusplein 61 in het stadscentrum van Tilburg. De locatie is met drie parkeergarages op korte loopafstand of een wandeling van een kleine tien minuten vanaf het Centraal Station Tilburg prima bereikbaar.

De RozeKoffieClub is voor alle 50+ homo mannen en vrouwen. Daarnaast zijn alle mensen van de LHBTQ-gemeenschap en hetero mensen altijd van harte welkom.

Facebook