TG040


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 6 januari 2024 tot en met 14 december 2024. De eerstvolgende keer is op 9 maart 2024 20.00

  • Locatie: Eindhoven | Gemeenschapshuis Genderdal
  • Categorieën: , , , ,
  • Toekomstige data:

Vanaf maart 2024 gaan onze contactavonden plaatsvinden op de tweede zaterdag van elke maand (in plaats van op de eerste).

From March 2024 onwards, our contact evenings will take place on the second Saturday of each month (instead of the first).


Je hebt van jezelf ontdekt dat je je niet helemaal thuis voelt in het hokje “man”of “vrouw”, maar misschien weet je niet helemaal wat je ermee aan moet. Schaam je er in ieder geval niet voor, want met naar schatting 400.000 anderen in Nederland ben je echt niet de enige. Waarschijnlijk wil je ook weleens andere transgender mensen ontmoeten. Dat kan! De T in “TG040” staat voor Transgender. En of je nou travestiet, crossdresser of transseksueel bent… het maakt eigenlijk helemaal niks uit, je bent van harte welkom.

Je staat niet alleen
Als je eens met anderen wilt praten en je ervaringen wilt delen, op zoek bent naar tips of gewoon vragen wilt stellen aan anderen, kom dan op de eerste zaterdag van de maand eens naar Gemeenschapshuis Genderdal. Dat is best eng he? Dat enge verdwijnt al na 10 minuten en voor je het weet sta je gewoon gezellig met iemand te praten en heb je gewoon een hele leuke avond.

Als je drempelvrees hebt, leg dan eerst eens per mail contact met één van ons. Onze gastvrouwen stellen zich voor op deze site. Kijk eens met wie jij denkt een beetje een klik te hebben en misschien kun je met die persoon eens afspreken bij ons in Eindhoven. Als je komt… kom dan lekker hoe jij wilt. En als je je hier wilt omkleden, dan kun je gebruik maken van de kleedruimte… geen probleem!

Transgender mensen ontmoeten
T&T-Avonden hebben niets met thee te maken. Maar dat had je allang door toch? T&T-Avonden worden op verschillende plaatsen in het land georganiseerd. In Eindhoven hebben we ervoor gekozen om dit eens per maand te doen, en wel op de eerste zaterdag van de maand. Onze avonden staan wijd en zijd bekend als de gezelligste van het land. 🙂

Het doel van een T-avond is gewoon lekker jezelf kunnen zijn, leuke transgender mensen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Vaak kun je ook hun familieleden leren kennen. Elke maand zijn er wel één of meerdere partners of familieleden van transgender personen te vinden. Iedereen die iets met travestie of transseksualiteit van doen heeft, daar sympathie of belangstelling voor heeft is bij ons welkom. Veel mensen komen regelmatig met hun partner (echtgenote, vriendin), of ze nemen een keer vrienden, buren, kennissen of collega’s mee.

Kosten
De entreeprijs is € 10, je mag één introducé(e) gratis mee naar binnen nemen (bijv. partner, ouder, kind, begeleider). Je mag helaas géén ander transgender persoon gratis meenemen. (Anders gaan er mensen voor de ingang spontaan trouwen om € 7,50 uit te sparen. 😉 ) Overigens kun je lang niet altijd zien of iemand transgender is, we vertrouwen hierin dus ook op jullie eerlijkheid.
Kom je met meerdere introducé(e)s, dan moeten de tweede, derde, enzovoort wèl gewoon entree betalen.

Website

Voorproefje?