Wandel mee met de Potige Dames


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 14 januari 2024 tot en met 21 december 2024. De eerstvolgende keer is op 10 maart 2024 11.00

  • Categorieën: ,
  • Toekomstige data:

Wandelgroep de Potige Dames is opgericht in 1994 door een klein groepje vrouwen en heeft inmiddels een ledental van rond de 100 vrouwen. De groep staat open voor lesbische en biseksuele vrouwen. Lekker wandelen in de natuur met een groep leuke vrouwen is het doel van de Potige Dames.

Waar wandelen we?
We lopen meestal binnen een straal van circa één uur reisafstand van Amsterdam. Eén à twee keer per jaar wandelen we verder weg. De lengte van de tochten varieert tussen de 12 en 18 kilometer en het gaat onder alle weersomstandigheden door. Honden mogen (aangelijnd) meelopen, indien dat is toegestaan in het gebied waar we wandelen. Het begin- en eindpunt is bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wanneer wandelen we?
We wandelen op de tweede zondag en herhalen de tocht op de vierde zaterdag van dezelfde maand. We starten tussen 10.30 en 11.15 uur, afhankelijk van trein- en/of busverbindingen. Soms bieden we twee verschillende wandelingen aan in één maand.

Werkwijze
Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Het aantal medewandelaars is dan ook altijd een verrassing. Soms zijn we met 4 dan weer met 18 wandelaars. Er loopt in elk geval altijd een bestuurslid mee.

Website