Club-T


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 20 januari 2024 tot en met 21 december 2024. De eerstvolgende keer is op 16 maart 2024 14.00


Dé ontmoetingsplek voor transgenders in de regio Zwolle

Club-T is voor transmannen en transvrouwen. Maar ook voor crossdressers, genderqueers en voor mensen die nog zoekende zijn naar hun genderidentiteit. Kortom, voor iedereen die zich om welke reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

Waarom Club-T?
In samenwerking met COC Zwolle maakt deze groep zich sterk voor sociale acceptatie, zichtbaarheid en gelijke behandeling van transgenders in onze samenleving.

Veilige omgeving
Onze middagen hebben, naast een ontspannen karakter, ook een informa¬tief karakter. Het is een veilige omgeving om jezelf te kunnen zijn en anderen te ontmoeten. Ook is er een ruimte om je om te kleden en/of op te maken, zodat je in alle rust onze bijeenkomst kan bezoeken en niet met stress de weg op hoeft te gaan.

Een keer per maand is er op de 3e zaterdagmiddag besloten Club-T bijeenkomst van 14:00 tot 18:00 uur. Je bent van harte welkom bij Stichting Focus.

Vrienden en familie welkom
Ook bestaat de mogelijkheid om iemand mee te nemen van je vrienden of familie. Wij kunnen ons voorstellen dat ook zij met vragen zitten of gewoon met jou een gezellige middag willen beleven.

Facebook Website