Wandelen in Limburg


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 14 januari 2024 tot en met 8 december 2024. De eerstvolgende keer is op 10 maart 2024 11.00

  • Categorieën: ,
  • Toekomstige data:

Al ruim 20 jaar wandelen wij met een steeds groter wordende groep vrouwen iedere 2e zondag van de maand ca.10 km door het Limburgse landschap. Daarnaast organiseren de leden ook allerlei andere activiteiten. Wij komen uit heel Limburg en soms van iets verder weg. De activiteiten vinden vooral plaats in Zuid-Limburg, maar soms ook wat meer naar het noorden, oosten, zuiden of westen. Er lopen vrouwen mee van alle leeftijden. Iedereen is welkom. Je kunt altijd een keer vrijblijvend mee wandelen of meedoen bij een activiteit. De wandeling op de 2e zondag van de maand gaat overigens altijd door (tenzij het te gevaarlijk is door weersomstandigheden).

Bevalt het, dan kun je lid worden voor € 5,- per jaar, per vrouw. Je ontvangt dan 6x per jaar ons clubblad “Het Vlammetje” en een ledenlijst. Verder word je tussentijds op de hoogte gehouden van onze activiteiten en andere wetenswaardigheden en kun je deelnemen aan onze besloten vriendenpagina op Facebook.

Hoe groter de groep wordt, hoe meer verschillende soorten activiteiten we ondernemen. Zo zijn er ook geregeld lange stevige wandelingen met een hoog looptempo van een kilometer of 18 en ook rustige korte wandelingen deze vinden dan plaats op de 4e of laatste zondag van de maand.

Meer informatie